Urządzenia i Akcesoria
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porties
Składniki
-
witvisfilets zonder vel (± 200 g / stuk)4
-
1 el mirin (zoete rijstwijn)honing1 el
-
sojasaus1 el
-
suiker30 g
-
misopasta50 g
-
sesamolie4 el
-
2 el sakewitte wijn2 el
-
olie om in te vetten
-
200 g verse champignons, in plakjes (1 cm)shiitake, vers in plakjes (1 cm)200 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt (± 500 g uitgelekte kikkererwten)800 g
-
verse sperziebonen (of bevroren)300 g
-
verse gember geschild, in schijfjes (2 mm)10 g
-
water300 g
-
zout½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1628.6 mg
Białko
46.3 g
Kalorie
2663 kJ /
636.5 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
12.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
51.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion-smaken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Thaise rode curry
1h
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Heerlijke herfstdressing
Pas d’évaluation
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Pas d’évaluation
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Kip met rode paprika
1h 5min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation
Ezogelin Soep
1h 5min
Karamel varkensvlees
45min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min