Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
TM6

Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree

(Brak ocen)

Składniki

  • 50 g misopasta
  • 30 g suiker
  • 1 el honing
    lub 1 el mirin (zoete rijstwijn)
  • 2 el witte wijn
    lub 2 el sake
  • 1 el sojasaus
  • 4 el sesamolie
  • 4 witvisfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
  • 30 g olie, en iets meer om in te vetten
  • 200 g verse shiitakes, in plakjes (1 cm)
    lub 200 g verse champignons, in plakjes (1 cm)
  • 800 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt (± 500 g uitgelekte kikkererwten)
  • 300 g water
  • ½ tl zout
  • 10 g verse gember, geschild, in schijfjes (2 mm)
  • 300 g verse sperziebonen (of bevroren)

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2663 kJ / 636.5 kcal
Białko
46.3 g
Węglowodany
51.6 g
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
12.9 g
Sód
1628.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy