Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g misopasta
- 30 g suiker
-
1
el honing
lub 1 el mirin (zoete rijstwijn) -
2
el witte wijn
lub 2 el sake - 1 el sojasaus
- 4 el sesamolie
- 4 witvisfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 30 g olie, en iets meer om in te vetten
-
200
g verse shiitakes, in plakjes (1 cm)
lub 200 g verse champignons, in plakjes (1 cm) - 800 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt (± 500 g uitgelekte kikkererwten)
- 300 g water
- ½ tl zout
- 10 g verse gember, geschild, in schijfjes (2 mm)
- 300 g verse sperziebonen (of bevroren)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2663 kJ / 636.5 kcal
- Białko
- 46.3 g
- Węglowodany
- 51.6 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 12.9 g
- Sód
- 1628.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Brak ocen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15 min
Rijstpap met tapioca
1h 10min
Zalm met venkel
40min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Brak ocen
Wortelsalade met sesamcrackers
1h