Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
TM6 TM5 TM31

Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen

4.0 (1 ocena)

Składniki

Gebakken aardappelen

  • 500 g aardappelen, in partjes
  • 5 g honing
  • 20 g olie
  • ½ tl knoflookpoeder
  • 2 - 3 snuifjes bruine suiker
  • ½ tl zout
  • 2 - 3 snuifjes gemalen witte peper

Witte koolsalade

  • 300 g witte kool, in stukken (5-6 cm)
  • 30 g sojasaus
  • 30 g rijstazijn
  • 1 tl sesamzaad
  • ¼ tl zout
  • ¼ tl suiker

Wasabi en dilledressing

  • 3 takjes verse dille, enkel de bladeren
  • 1 - 2 tl kant en klare wasabipasta
  • 25 g rijstazijn
  • 50 g yoghurt
  • 50 g mayonaise
  • 2 - 3 snuifjes suiker
  • 2 - 3 snuifjes zout, en iets meer om op smaak te brengen
  • 1 ei
  • 60 g bruisend water
  • 30 g maïzena (zetmeel)
  • ¼ tl gemalen witte peper
  • 3 - 4 el bloem
  • 100 g panko paneermeel
  • 4 ontbeende varkenskoteletten (± 120 g per stuk)
  • olie om te frituren

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2418.3 kJ / 578 kcal
Białko
32.9 g
Węglowodany
63 g
Tłuszcz
21.3 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Błonnik
6.6 g
Sód
1433.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy