Wersje kompatybilne
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gebakken aardappelen
- 500 g aardappelen, in partjes
- 5 g honing
- 20 g olie
- ½ tl knoflookpoeder
- 2 - 3 snuifjes bruine suiker
- ½ tl zout
- 2 - 3 snuifjes gemalen witte peper
Witte koolsalade
- 300 g witte kool, in stukken (5-6 cm)
- 30 g sojasaus
- 30 g rijstazijn
- 1 tl sesamzaad
- ¼ tl zout
- ¼ tl suiker
Wasabi en dilledressing
- 3 takjes verse dille, enkel de bladeren
- 1 - 2 tl kant en klare wasabipasta
- 25 g rijstazijn
- 50 g yoghurt
- 50 g mayonaise
- 2 - 3 snuifjes suiker
- 2 - 3 snuifjes zout, en iets meer om op smaak te brengen
- 1 ei
- 60 g bruisend water
- 30 g maïzena (zetmeel)
- ¼ tl gemalen witte peper
- 3 - 4 el bloem
- 100 g panko paneermeel
- 4 ontbeende varkenskoteletten (± 120 g per stuk)
- olie om te frituren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2418.3 kJ / 578 kcal
- Białko
- 32.9 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 21.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 1433.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Brak ocen
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Brak ocen
Vegetarische hamburger
45min
Avocadosap met dadels
5 min
Gekruide lamstaart
40min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Brak ocen
Rugelach met pistache-halva
Brak ocen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Brak ocen
Gozleme
1h 40min
Ingelegde champignons
Brak ocen
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Noten bolognese
35 Min