
Urządzenia i Akcesoria
鹽麴青醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 人份
Składniki
-
松子100 克
-
水1600 克
-
鹽½ 茶匙
-
新鮮羅勒葉250 克
-
冰塊水
-
蒜頭50 克
-
特級橄欖油 ,多備一點150 克
-
鹽麴3 大匙
-
帕瑪森起士粉80 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
319.6 kcal /
1335.9 kJ
Białko
7.9 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
5.2 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Sód
461.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一醬多菜
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan