
Urządzenia i Akcesoria
甘糀和甘糀乾燒醬
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
1 罐
Składniki
⽢糀
-
水530 克
-
米麴120 克
-
煮好的米飯 (任何種類) ,約1米杯煮成白飯的量300 克
-
檸檬汁30 克
⽢糀乾燒醬
-
洋蔥100 克
-
蒜頭70 克
-
薑40 克
-
油60 克
-
番茄醬100 克
-
辣椒醬 ,市售或自製150 克
Wartości odżywcze na 1 罐
Kalorie
1543.3 kcal /
6450.8 kJ
Białko
24.2 g
Tłuszcz
66.1 g
Węglowodany
214.5 g
Błonnik
15.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
8551.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一醬多菜
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan