Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Aioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
5 portions
Składniki
-
vegetable oil8 ½ oz
-
lemon1
-
garlic cloves1 - 2
-
pickled capers drained, to taste1 - 2 tsp
-
egg yolks, from large eggs2
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
110.7 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
1880.9 kJ /
449.6 kcal
Tłuszcz
49.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min
Hummus
10 min
Guacamole
5 min
Onion Tarte Flambée
1 godz.
Spicy Pineapple Vinaigrette
5 min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4 godz. 30 min
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4 godz.
Ham and Béchamel Croquettes
9 godz. 50 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Eggcellent Caesar Dressing
10 min
Lemon Risotto
30 min