Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Aioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
5 portions
Składniki
-
vegetable oil8 ½ oz
-
lemon1
-
garlic cloves1 - 2
-
pickled capers drained, to taste1 - 2 tsp
-
egg yolks, from large eggs2
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
110.7 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
1880.9 kJ /
449.6 kcal
Tłuszcz
49.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5 min
Sweet Cucumber Pickles
Brak ocen
Slow Cooked Beets
40 min
Lemon Curd
20 min
Béchamel Sauce
15 min
Hummus
10 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 godz. 10 min
Cilantro Lime Sauce
10 min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 godz.
Mayonnaise (3 Minute)
10 min