Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Aioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
5 portions
Składniki
-
vegetable oil8 ½ oz
-
lemon1
-
garlic cloves1 - 2
-
pickled capers drained, to taste1 - 2 tsp
-
egg yolks, from large eggs2
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
110.7 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
1880.9 kJ /
449.6 kcal
Tłuszcz
49.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Maple-Dijon Vinaigrette
15 min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Shrimp Cocktail
50 min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 godz. 50 min
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3 godz. 15 min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 godz. 30 min
Savory Benne Wafers with Red Pepper Tapenade
Brak ocen
Coconut-Lime Crème Brûlée
3 godz. 15 min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2 godz. 45 min
Tuna Tartare
40 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min