Wersje kompatybilne
Korejský bramborový salát s nakládanou zeleninou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Nakládaná zelenina
- 250 gramů sójové omáčky
- 200 gramů cukru
- 250 gramů bílého vinného octa
-
1
bílou ředkev daikon, na čtvrtky a poté na 3mm plátky, cca 400–600 gramů)
lub 2 - 3 čínské bílé ředkve, na čtvrtky a poté na 3mm plátky, cca 400–600 gramů) - 1 mrkev, na 3mm plátky
- 2 čerstvé chilli papričky, bez semínek, na kousky
Korejský bramborový salát
- 1600 gramů vody
- 1 čajová lžička oleje
- 800 gramů brambor, neoloupaných, podobné velikosti (viz Tip)
- 1 čajová lžička soli
-
200
gramů japonské majonézy
lub 200 gramů majonézy - 3 jarní cibulky, na kolečka, plus navíc na ozdobu
- ¼ čajové lžičky sezamového oleje
- 1 salátová okurka, se slupkou, na 5mm plátky napůl
- čerstvá chilli paprička, bez pecek, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1656.3 kJ / 394.4 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 34.2 g
- Tłuszcz
- 25.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 1241.6 mg
Alternatywne przepisy
Mexický quinoa salát
30 Min
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette (TM6)
45 min
Housky bao se zbylým masem a omáčkou hoisin
1 Std. 30 Min
Napa Kimchi
15 Std.
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
Brak ocen
Char siu marináda
10 Min
Tandoori marináda
10 Min
Slaný zapečený tvaroh se šunkou a zeleninou
45 min
Krevetové kari
25min
Červené rybí kari
30 Min
Omáčka arrabbiata
40 Min
Caesar salát s kuřecím masem
50 min