Urządzenia i Akcesoria
Torsk med soya-ingefærsauce og ris
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner
Składniki
-
fed hvidløg2
-
ingefær skrællet, skåret i skiver(2 mm)25 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk30 g
-
honning25 g
-
soyasauce60 g
-
vand1200 g
-
salt1 teske
-
ris, langkornet tilberedningstid 18 min.200 g
-
fennikel skåret i mindre stykker250 g
-
torskefileter (ca. 125 g hver)4
-
porre skåret i skiver80 g
-
gulerødder Skåret i stave80 g
-
lime i skiver, til pynt1
-
persille, frisk til pynt
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1312.3 mg
Białko
47.6 g
Kalorie
2166.5 kJ /
517.8 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
58.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Det lette valg
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Indisk karry med rejer
30 min
Stegte nudler med rejer
Brak ocen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 godz. 15 min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Brak ocen
Havbras med krydderolie
Brak ocen
Laks med grøntsagssovs
Brak ocen
Burger af havtaske og laks
Brak ocen
Fiskeburger
Brak ocen