Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 55 g zeamă de portocală
- 30 g zahăr brun
- ½ băț de scorțișoară
- 2 ardei iuți roșii, uscați
- 2 anason stelat (opcjonalnie)
- ½ linguriță ghimbir măcinat
- 1 priză cuișoare măcinate
- 1 păstaie de cardamom (opcjonalnie)
- 6 ienibahar boabe (opcjonalnie)
- 340 g ananas proaspăt, copt, cuburi (2½ cm)
- 55 g ceapă, tăiată cubulețe
- 55 g ardei gras roșu, tăiat cubulețe
- 115 g căpșune, cuburi
- 55 g castraveți, tăiați cubulețe
- 30 g coriandru proaspăt, tocat fin
- ½ linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 765 g apă
- 455 g crevete, crude, nedecorticate, mari
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche Lorraine
50min
Mini pizza
1 godz. 30 min
Mini calzone cu spanac
2 Std. 35 Min
Brioșe cu granola cu ciocolată
30 min
Clătite cu spanac, jambon și ricotta
1h 45min
Dacquoise cu zmeură
2 godz.
Mic dejun de iarnă: porridge cu morcovi și nucă de cocos, clătite sărate din făină integrală
Brak ocen
Unt Café de Paris
Brak ocen
Biluțe de energie cu ciocolată și căpșune
30 min
Smoothie roz cu cocos și nuci pecan, la bol
Brak ocen
Agrișe și biscuiți cu ghimbir la pahar
Brak ocen
Tort de orez cu pastă dulce de fasole azuki
8u. 30min