Urządzenia i Akcesoria
Caldo de carne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
600 g
Składniki
-
carne de ave cortada em pedaços450 g
-
mistura de legumes (ex.: talo de aipo, cenoura, cebola, tomate) cortados em pedaços450 g
-
dentes de alho2
-
mistura de ervas aromáticas frescas (ex.: tomilho, alecrim), só as folhas6 pés de
-
sal grosso230 g
-
30 g águavinho tinto30 g
-
folhas de louro2
-
cravinhos2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
15073.5 mg
Białko
16.5 g
Kalorie
913.4 kJ /
218.3 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ABC Da Bimby®
175 Przepisów
Portugalia
Portugalia