Caldo de carne

Caldo de carne

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
600 g

Składniki

  • carne de ave cortada em pedaços
    450 g
  • mistura de legumes (ex.: talo de aipo, cenoura, cebola, tomate) cortados em pedaços
    450 g
  • dentes de alho
    2
  • mistura de ervas aromáticas frescas (ex.: tomilho, alecrim), só as folhas
    6 pés de
  • sal grosso
    230 g
  • vinho tinto
    30 g
    30 g água
  • folhas de louro
    2
  • cravinhos
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 15073.5 mg
Białko 16.5 g
Kalorie 913.4 kJ / 218.3 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 10.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...