
Urządzenia i Akcesoria
Caldo de galinha
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
400 g
Składniki
-
perna de frango s/ pele e s/ osso e s/ nervos cortada em pedaços300 g
-
mistura de legumes (ex.: talo de aipo, alho, cebola, alho-francês) cortados em pedaços se necessário200 g
-
mistura de ervas aromáticas frescas (ex.: alecrim, tomilho, salsa), só as folhas4 pés de
-
sal grosso150 g
-
vinho branco100 g
-
folha de louro1
-
cravinho1
-
sementes de coentros (opcjonalnie)5
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
149.4 kcal /
625 kJ
Białko
16.2 g
Tłuszcz
3.7 g
Węglowodany
8.6 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
14717.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ABC Da Bimby®
175 Przepisów
Portugalia
Portugalia