
Urządzenia i Akcesoria
脆皮藍莓瑪芬
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 個
Składniki
-
奶油 ,室溫軟化,切塊(約2公分)65 克
-
冰糖粉150 克
-
蛋3 顆
-
鮮奶油65 克
-
牛奶75 克
-
泡打粉¾ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
香草精½ 茶匙
-
低筋麵粉200 克
-
藍莓125 克
-
二砂糖4 茶匙
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
301.4 kcal /
1260 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
12.4 g
Węglowodany
43.8 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

人氣甜點初級班
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan