脆皮藍莓瑪芬
TM5

脆皮藍莓瑪芬

4.5 (30 ocen)

Składniki

  • 65 克 奶油 ,室溫軟化,切塊(約2公分)
  • 150 克 冰糖粉
  • 3 顆 蛋
  • 65 克 鮮奶油
  • 75 克 牛奶
  • ¾ 茶匙 泡打粉
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 香草精
  • 200 克 低筋麵粉
  • 125 克 藍莓
  • 4 茶匙 二砂糖

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
1260 kJ / 301.4 kcal
Białko
5.1 g
Węglowodany
43.8 g
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
0.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy