脆皮藍莓瑪芬

脆皮藍莓瑪芬

4.5 31 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 個

Składniki

  • 奶油 ,室溫軟化,切塊(約2公分)
    65 克
  • 冰糖粉
    150 克
  • 3 顆
  • 鮮奶油
    65 克
  • 牛奶
    75 克
  • 泡打粉
    ¾ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 香草精
    ½ 茶匙
  • 低筋麵粉
    200 克
  • 藍莓
    125 克
  • 二砂糖
    4 茶匙

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 301.4 kcal / 1260 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 12.4 g
Węglowodany 43.8 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...