Tostas de crema de salmón y lombarda

Tostas de crema de salmón y lombarda

4.7 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
24 raciones

Składniki

Crema de salmón ahumado
  • 400 g de salmón ahumado en lonchas o trozos
  • 500 g de nata (35% de grasa)
  • 1 - 2 ramitas de eneldo fresco hojas y parte del tallo
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
Ensalada de lombarda
  • 350 g de lombarda (en trozos de aprox. 5 cm)
  • 1 pera con piel (sin pepitas), en cuartos
  • 10 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 20 g zumo de limón
  • 10 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
Montaje
  • 24 rebanadas de pan
  • 2 - 3 ramitas de eneldo fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 466.3 mg
Białko 6.9 g
Kalorie 763 kJ / 182 kcal
Tłuszcz 9.8 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Węglowodany 17.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...