Urządzenia i Akcesoria
酸辣汤
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
5 人份
Składniki
-
嫩豆腐 切丝130 克
-
茭白 切丝15 克
-
干香菇 浸软,切丝15 克
-
猪梅肉 切丝50 克
-
红萝卜 切丝15 克
-
黑酱油¾ 茶匙
-
盐¾ 茶匙
-
土豆淀粉1 ⅔ 汤匙
-
蛋 稍微打散2 个
-
黑醋3 ⅓ 汤匙
-
白胡椒粉¾ 茶匙
-
麻油1 ⅔ 茶匙
-
青葱 切葱花3 ½ 小支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7 g
Kalorie
410 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy