Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 食油
- 10 克 新鲜姜 ,切成薄片
- 500 克 排骨 ,切块(4-5公分)
- 50 克 冰糖
- 30 克 绍兴花雕酒
- 50 克 米醋
- 15 克 酱青
- 15 克 黑酱油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2066 kJ / 494 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 0.1 g