Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 15 克 京葱, 切段
- 80 克 四川酸菜, 切段
- 600 克 鸡高汤
- 150 克 蚕豆, 去皮
- ¼ 茶匙 胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1043 kJ / 249 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 32.2 g
- Tłuszcz
- 6.4 g
- Błonnik
- 1.1 g