Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 个 蛋
- 800 克 水
- ½ 茶匙 盐
- ½ 茶匙 鲣鱼粉
- 2 茶匙 酱青
- 1 小撮 白胡椒粉
- 100 克 猪肉碎 (opcjonalnie)
- 30 克 新鲜香菇 ,切片
-
6
个 虾仁
lub 6 个 蟹肉棒 ,切块 - 30 克 冷冻豌豆 (25克)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 576 kJ / 138 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 0.2 g