Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 洋葱, 切块
- 200 克 番茄, 去皮切块
- 50 克 牛肉肉糜
- 200 克 水
- 1 颗 蛋
- 100 克 丝瓜, 去皮去籽,切丁
- 100 克 乌冬面, 切段
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 1587 kJ / 379 kcal
- Białko
- 21.5 g
- Węglowodany
- 42.1 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Błonnik
- 4.6 g