咸菜鸭汤
TM6

咸菜鸭汤

4.8 (4 oceny)

Składniki

  • 800 克 鸭 ,连皮和骨,切块(4-5公分)
  • 6 片 新鲜姜
  • 50 克 咸菜 ,洗净,浸泡30分钟,切成薄片(2公分)
  • 300 克 番茄 ,切成楔形
  • 3 粒 咸水梅 ,沥干,去籽
  • 800 克 水
  • ½ 茶匙 盐 ,适量调味

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
954 kJ / 228 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
15 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
1 g
Sód
86 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy