Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 克 鸭 ,连皮和骨,切块(4-5公分)
- 6 片 新鲜姜
- 50 克 咸菜 ,洗净,浸泡30分钟,切成薄片(2公分)
- 300 克 番茄 ,切成楔形
- 3 粒 咸水梅 ,沥干,去籽
- 800 克 水
- ½ 茶匙 盐 ,适量调味
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 86 mg