Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 个 蒜瓣
- 100 克 小红葱
- 50 克 新鲜辣椒 ,去籽
- 3 条 新鲜指天椒
- 30 克 江鱼仔 ,洗净
- ½ 茶匙 盐
- 70 克 食油
-
100
克 长豆 ,斜切成薄片(3公分)
lub 100 克 蕹菜 ,切块(3公分) - 700 克 白米饭 (参考贴士)
- 些许 香脆江鱼仔 ,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 0 g