Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil

Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 parts

Składniki

La terrine
  • 300 g d'eau
  • 100 g de carottes en bâtonnets
  • 100 g d'haricots verts frais
  • 50 g de fêves fraîches
  • 50 g de petits pois frais
  • 4 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 500 g de lait de coco
  • 2 pincées de piment d'Espelette
  • 1 c. à café de sel
L'émulsion au cerfeuil
  • 1 bouquet de cerfeuil frais
  • 30 g de jus de citron vert
  • 30 g d'huile d'olive
  • 30 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 367 mg
Białko 6.3 g
Kalorie 1048.2 kJ / 253.5 kcal
Tłuszcz 20.8 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 14.5 g
Węglowodany 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...