Wersje kompatybilne
Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La terrine
- 300 g d'eau
- 100 g de carottes, en bâtonnets
- 100 g d'haricots verts frais
- 50 g de fêves fraîches
- 50 g de petits pois frais
- 4 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de lait de coco
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 1 c. à café de sel
L'émulsion au cerfeuil
- 1 bouquet de cerfeuil frais
- 30 g de jus de citron vert
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1048.2 kJ / 253.5 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.5 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 367 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caponata Siciliana
30 min
Rouleaux d'été végétariens (TM6)
1h
Mini cheesecakes végans
4h 30min
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Croustade aux champignons
1h 40min
Sandwich glacé
Brak ocen
Chutney de canneberge au romarin
45 min
Digestif au fenouil
10min
Salmorejo
10min
Tartinade aux deux saumons à la lime
25 min
Crème de pois
40 min
Pisco sour
5min