Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- citroenschil
- 3 teentjes knoflook
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- ½ tl zout, naar eigen wens
- 4 snuifjes gemalen peper, naar eigen wens
- 2 el olijfolie
- 900 g ontbeende lamsbout (door uw slager)
- 200 g verse sperziebonen, schoongemaakt
- 1000 g water
- 400 g aardappelen, primeur, gehalveerd
- 100 g rapen primeur, klein, gehalveerd
- 200 g wortelen primeur, in staafjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1957 kJ / 483 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gebakken aardappelpuree monsters
Ninguna valoración
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Ninguna valoración
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Carnaval maskers
1 Std. 45 Min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Ninguna valoración
Gegrilde kaas met champignons
Ninguna valoración
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 godz. 15 min
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Pêche Melba
Ninguna valoración
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min