Urządzenia i Akcesoria
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 porties
Składniki
Volkorenbroodjes
-
gepelde walnoten50 g
-
water350 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
suiker1 snuifje
-
volkoren tarwebloem500 g
-
lijnzaad50 g
-
zonnebloempitten (opcjonalnie)50 g
-
zout1 tl
Dip
-
kwark kaas150 g
-
avocado in stukken50 g
-
honing20 g
-
mosterd30 g
-
feta kaas in stukken150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Opbouw
-
wortel in staafjes (5 cm)150 g
-
komkommer in staafjes (5 cm)150 g
-
rode paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
gele paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
selder in staafjes (5 cm)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
423.8 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
1889.9 kJ /
451.7 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
16.8 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
64.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Brak ocen
Met frambozen doordrenkte azijn
Brak ocen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 min
Sous-vide peren met kaneel
2 godz. 5 min
Heerlijke herfstdressing
Brak ocen
Turkse flatbreads
2 godz. 10 min
Krokante olijven
1 godz. 30 min
Brood van gierstmeel
2 godz. 35 min
Mousse van tonijn
10 min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Brak ocen
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min