Urządzenia i Akcesoria
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
Black Garlic Purée
-
black garlic100 g
-
apple juice70 g
Aubergine Miso Spread
-
sunflower oil50 g
-
aubergine diced (1 cm)200 g
-
miso40 g
-
tahini40 g
-
liquid vegetable stock40 g
-
ground cumin1 tsp
Aubergine Halves
-
aubergine1
-
sunflower oil3 tsp
-
fresh king oyster mushroom, pulled into individual strandshen of the woods mushroom pulled into individual strands250 g
-
unsalted butter diced2 Tbsp
Serving
-
edible flowers16
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
500 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1832 kJ /
444 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Brak ocen
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Brak ocen
Fish and Avocado Loaf
2 godz.
Yakisoba Rice Vermicelli
40 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Korean Ramen with Tofu
50 min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Cucumber Soup
25 min
Beetroot Gravadlax
48 godz. 20 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min