Urządzenia i Akcesoria
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
Black Garlic Purée
-
black garlic100 g
-
apple juice70 g
Aubergine Miso Spread
-
sunflower oil50 g
-
aubergine diced (1 cm)200 g
-
miso40 g
-
tahini40 g
-
liquid vegetable stock40 g
-
ground cumin1 tsp
Aubergine Halves
-
aubergine1
-
sunflower oil3 tsp
-
fresh king oyster mushroom, pulled into individual strandshen of the woods mushroom pulled into individual strands250 g
-
unsalted butter diced2 Tbsp
Serving
-
edible flowers16
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
500 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1832 kJ /
444 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bern-style Rösti
40 min
Grated Carrot Salad (TM5)
10 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Vegan Aubergine Rolls
11 godz. 15 min
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1 godz. 30 min
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 min
Crushed Ice
5 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.