Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
TM6 TM5

Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms

3.7 (3 oceny)

Składniki

Black Garlic Purée

  • 100 g black garlic
  • 70 g apple juice

Aubergine Miso Spread

  • 50 g sunflower oil
  • 200 g aubergine, diced (1 cm)
  • 40 g miso
  • 40 g tahini
  • 40 g liquid vegetable stock
  • 1 tsp ground cumin

Aubergine Halves

  • 1 aubergine
  • 3 tsp sunflower oil
  • 250 g hen of the woods mushroom, pulled into individual strands
    lub fresh king oyster mushroom, pulled into individual strands
  • 2 Tbsp unsalted butter, diced

Serving

  • 16 edible flowers

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1832 kJ / 444 kcal
Białko
8.5 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
39 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Błonnik
7.8 g
Sód
500 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy