Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Black Garlic Purée
- 100 g black garlic
- 70 g apple juice
Aubergine Miso Spread
- 50 g sunflower oil
- 200 g aubergine, diced (1 cm)
- 40 g miso
- 40 g tahini
- 40 g liquid vegetable stock
- 1 tsp ground cumin
Aubergine Halves
- 1 aubergine
- 3 tsp sunflower oil
-
250
g hen of the woods mushroom, pulled into individual strands
lub fresh king oyster mushroom, pulled into individual strands - 2 Tbsp unsalted butter, diced
Serving
- 16 edible flowers
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1832 kJ / 444 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 500 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mushroom Risotto
30 min
Miso Marinade
10 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
Brak ocen
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Brak ocen
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35 min
Mushroom Carpaccio (TM6)
25min
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1h
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min