Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g di prosciutto cotto a fette, a pezzi (5 cm)
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 75 g di quark alla panna
- 10 g di senape in grani grossi
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 foglio di pasta sfoglia, steso (Ø 32 cm)
- 1 uovo, sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 723 kJ / 173 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 11 g
Alternatywne przepisy
Lasagne classiche
2 godz.
Base per pizza
49 godz. 30 min
Rotolo al cioccolato e nocciole
1 godz.
Cake bagnata all'arancia
1 godz. 30 min
Filetto di maiale in crosta
1 godz. 15 min
Insalata di fagiolini verdi con patate e vinaigrette di verdure
50min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1 godz. 30 min
French Dressing
15 min
Salsa al pomodoro
40 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Empanada di tonno
1 godz. 10 min