Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
cucchiaino di lievito secco (4 g)
lub 10 g di lievito fresco - 270 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di olio di oliva
- 500 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1000 kJ / 238 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Naan al coriandolo
1óra 15p
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3h 30 min
Pan Brioche
8h
Pane paesano
3óra
Cookies al cioccolato
Brak ocen
Focaccia al rosmarino
2óra 30p
Panini di San Gallo
26h 30min
Pane al pomodoro e basilico
1óra 45p
Panini allo yogurt con sesamo
1h 30 min
Pane a fisarmonica alle erbe
1h 20min
panini al latte
2h 5min
Pane ticinese
1 godz. 50 min