Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
240
g di ceci bianchi, in scatola, sgocciolati
lub 240 g di ceci, cotti, sgocciolati - 510 g di acqua
-
25
g di lievito fresco
lub 1 bustina di lievito secco - 150 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di pancetta di maiale, a cubetti
- 900 g di farina
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frullato di frutta
5 Min
Pane rustico
2h
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Tiramisù
5sa 40 dk
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Risotto alla parmigiana
30 Min
Pizza Margherita
2h
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Pizza alla romana
Brak ocen
Galantina di pollo e yogurt profumato all'aneto
3 godz. 25 min
Frittata solo albumi
35min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min