Urządzenia i Akcesoria
Ayam Kecap Bebas Minyak
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porsi
Składniki
-
paha ayam, tanpa kulit dan tulang potong dadu (3-4 cm)400 g
-
kecap asin20 g
-
kecap hitam10 g
-
saus tiram10 g
-
garam1 sdt
-
gula batu10 g
-
bawang merah dikupas20 g
-
siung bawang putih dikupas10 g
-
madu20 g
-
arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao) (opcjonalnie)20 g
-
daun bawang (opcjonalnie)1 sdt
-
biji wijen putih (opcjonalnie)1 sdt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
836 mg
Białko
18 g
Kalorie
1143 kJ /
273 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sapi Iris Dang Gui
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Tumis Sapi Kimchi
Brak ocen
Ayam Goreng Kunyit
Brak ocen
Daging Goreng Berempah
Brak ocen
Rendang Tok dengan Ketan Kuning
2 godz. 45 min
Ayam Santan Pedas
35 min
Bamia (Gulai Domba dengan Okra)
Brak ocen
Kalkun Kukus dengan Ricotta, Bayam dan Walnut
Brak ocen
Pastel Tutup Kari
Brak ocen
Sop Daging dengan Kembang Kol
2 godz.
Meatloaf
Brak ocen