
Urządzenia i Akcesoria
Ayam Kecap Bebas Minyak
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porsi
Składniki
-
paha ayam, tanpa kulit dan tulang potong dadu (3-4 cm)400 g
-
kecap asin20 g
-
kecap hitam10 g
-
saus tiram10 g
-
garam1 sdt
-
gula batu10 g
-
bawang merah dikupas20 g
-
siung bawang putih dikupas10 g
-
madu20 g
-
arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao) (opcjonalnie)20 g
-
daun bawang (opcjonalnie)1 sdt
-
biji wijen putih (opcjonalnie)1 sdt
Wartości odżywcze na 1 porsi
Kalorie
273 kcal /
1143 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
836 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
45 min
25 min
20 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
2 godz. 45 min
35 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
2 godz.