
Urządzenia i Akcesoria
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
12 portions
Składniki
Mantou Buns
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 ½ oz
-
water8 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust18 oz
-
vegetable oil plus extra to grease2 tsp
-
salt1 tsp
Butternut Squash Soup
-
unsalted butter cold, cubed (1 in.)1 oz
-
yellow onion1 oz
-
butternut squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.)14 oz
-
russet potatoes peeled, cubed (1 in.)3 ½ oz
-
raw cashews2 oz
-
water (see Tip)24 oz
-
salt to taste
-
white pepper to taste
-
mixed fresh herbs to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
242 kcal /
1014 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
43 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
200 mg