Urządzenia i Akcesoria
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
12 portions
Składniki
Mantou Buns
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 ½ oz
-
water8 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust18 oz
-
vegetable oil plus extra to grease2 tsp
-
salt1 tsp
Butternut Squash Soup
-
unsalted butter cold, cubed (1 in.)1 oz
-
yellow onion1 oz
-
butternut squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.)14 oz
-
russet potatoes peeled, cubed (1 in.)3 ½ oz
-
raw cashews2 oz
-
water (see Tip)24 oz
-
salt to taste
-
white pepper to taste
-
mixed fresh herbs to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
200 mg
Białko
6 g
Kalorie
1014 kJ /
242 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Tomato Soup
30 min
Soy Milk
1 godz. 35 min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Mantou Buns with Soya Milk
1 godz. 35 min
Basic Soup Purée
45 min
Steamed Carrot Cake
1 godz. 35 min
Stir-Fried Vegetables
15 min
Mantou Buns with Whole Butternut Squash Soup (TM5 Metric)
55 min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min