
Urządzenia i Akcesoria
Fisk- og skaldyrsret med kokosmælk og ris
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portioner
Składniki
Ris
-
vand1300 g
-
salt1 ½ tsk
-
olivenolie25 g
-
ris, parboiled300 g
Fisk- og skaldyrsret
-
fed hvidløg2
-
koriander, frisk kun blade3 kviste
-
persille, frisk kun blade3 kviste
-
estragon, frisk (opcjonalnie) kun blade2 kviste
-
løg skåret i halve80 g
-
olivenolie50 g
-
flåede tomater, dåse200 g
-
grøn peberfrugt skåret i stykker80 g
-
fiskebouillon1 tsk
-
salt¼ tsk
-
rejer, rå, medium, pillede frisk500 g
-
kokosmælk400 g
-
fiskefileter, med eller uden skind (fx kulmule, havaborre osv.), skåret i stykker (ca. 5 x 5 cm)400 g
-
cayennepeber, stødt1 knivspids
-
purløg, frisk klippet1 spsk
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
632 kcal /
2644 kJ
Białko
48 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
67 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
1327 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix Friend®
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
30 min