Urządzenia i Akcesoria
Orange Curry Dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
walnut oil or other nut oil10 ½ oz
-
oranges, preferably organic zest and juice (approx. 7 oz juice)2 - 3
-
shallots1 ½ oz
-
hot mustard to taste1 oz
-
curry powder to taste½ - 1 tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
343.9 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
1982.5 kJ /
473.8 kcal
Tłuszcz
49.9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1 godz. 30 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Matzo Ball Soup
1 godz. 20 min
Caprese Frittata
30 min
Baked Kale Polenta Fries
1 godz. 10 min
Summer Squash Flatbread
50 min
Mexican Creamed Corn
30 min
Smoked Chocolate Mousse
45 min
Beet Hummus
20 min