
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de sucre roux
- 110 g de beurre en morceaux, et un peu pour le moule
- 2 œufs
- 15 g de sucre vanillé
- 3 bananes dont 2 en morceaux
- 210 g de farine de blé
- 11 g de levure chimique
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 249 kcal / 1042 kJ
- Białko
- 5 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Węglowodany
- 32 g