![Pan de caja sin gluten Pan de caja sin gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/de362bcc-ba6c-47eb-aad3-f30e6b11d621/Derivates/0108c67c-eaba-459c-81c4-c0068427356c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cda de chía
- 300 g de agua
- 230 g de arroz
- 115 g de quinoa blanca
- 50 g de fécula de maíz
- 20 g de azúcar
- 5 g de levadura seca instantánea
- 1 cdita de goma xantana (opcjonalnie)
- 45 g de hojuelas de papa
- 35 g de aceite de oliva, y un poco más para engrasar o el aceite de su preferencia
- ½ cdita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 6900 kJ / 1643 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 289 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Harina sin gluten para panadería
10 Min
Pan de caja sin gluten
2h
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Bolillo sin gluten
2h
Baguette sin gluten
1 Std.
Pastel de zanahoria sin harina
20 min
Base para pay sin gluten
15 Min
Queso crema de almendras
20 min
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pizza sin gluten
1 Std.
Pastel de vainilla vegano
1h 30min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30min