Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 豬肉片
- 1 茶匙 味醂
- 1 茶匙 米酒
-
1
茶匙 韓國麻油
lub 1 茶匙 白芝麻油 - 1 大匙 醬油
- ½ 茶匙 韓國辣椒粉
- 160 克 米
- 1150 克 水
- 150 克 韓式泡菜 (切塊,約3公分)
- 5 克 蒜頭
- 65 克 洋蔥 (切塊,約 4公分)
- 5 克 韓國麻油
- 1 ½ 茶匙 韓國麻油
- 2 顆 蛋
- 少許 青蔥 ,切成蔥花
- 少許 熟白芝麻
- 少許 海苔
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1520.7 kJ / 363.8 kcal
- Białko
- 11.6 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 43.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 394.8 mg