鍋巴泡菜炒飯

鍋巴泡菜炒飯

4.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 豬肉片
    200 克
  • 味醂
    1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 韓國麻油
    1 茶匙
    1 茶匙 白芝麻油
  • 醬油
    1 大匙
  • 韓國辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 160 克
  • 1150 克
  • 韓式泡菜 (切塊,約3公分)
    150 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 洋蔥 (切塊,約 4公分)
    65 克
  • 韓國麻油
    5 克
  • 韓國麻油
    1 ½ 茶匙
  • 2 顆
  • 青蔥 ,切成蔥花
    少許
  • 熟白芝麻
    少許
  • 海苔
    少許

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 363.8 kcal / 1520.7 kJ
Białko 11.6 g
Tłuszcz 18.2 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 43.5 g
Sód 394.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...