
Urządzenia i Akcesoria
鍋巴泡菜炒飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
豬肉片200 克
-
味醂1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
韓國麻油1 茶匙
-
醬油1 大匙
-
韓國辣椒粉½ 茶匙
-
米160 克
-
水1150 克
-
韓式泡菜 (切塊,約3公分)150 克
-
蒜頭5 克
-
洋蔥 (切塊,約 4公分)65 克
-
韓國麻油5 克
-
韓國麻油1 ½ 茶匙
-
蛋2 顆
-
青蔥 ,切成蔥花少許
-
熟白芝麻少許
-
海苔少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
363.8 kcal /
1520.7 kJ
Białko
11.6 g
Tłuszcz
18.2 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
43.5 g
Sód
394.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

煎煮好料理
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan