Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 克 地瓜 削皮,切塊 (約1根)
- 60 克 蒜苗 去除綠色的部分,切段 (約1根)
- 25 克 新鮮香菇 (約1朵),切片
- 100 克 櫛瓜 (約半條),切條
- 85 克 洋蔥 (約半顆),切絲
- 60 克 蔥 ,切段
- 1 根 新鮮紅辣椒 ,切片 (opcjonalnie)
- 90 克 中筋麵粉
- 90 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- 1 大匙 油
- 1 大匙 醬油
- 2 茶匙 白醋
- ½ 茶匙 熟白芝麻 ,多備一點
- ½ 茶匙 韓國香油
- ½ 茶匙 韓國辣椒粉 (opcjonalnie)
- 1 茶匙 油
- 少許 海苔 (絲狀)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 730.9 kJ / 174.9 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 34.8 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 212.6 mg