
Urządzenia i Akcesoria
韓式煎餅
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
地瓜 削皮,切塊 (約1根)170 克
-
蒜苗 去除綠色的部分,切段 (約1根)60 克
-
新鮮香菇 (約1朵),切片25 克
-
櫛瓜 (約半條),切條100 克
-
洋蔥 (約半顆),切絲85 克
-
蔥 ,切段60 克
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) ,切片1 根
-
中筋麵粉90 克
-
水90 克
-
鹽½ 茶匙
-
油1 大匙
-
醬油1 大匙
-
白醋2 茶匙
-
熟白芝麻 ,多備一點½ 茶匙
-
韓國香油½ 茶匙
-
韓國辣椒粉 (opcjonalnie)½ 茶匙
-
油1 茶匙
-
海苔 (絲狀)少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
174.9 kcal /
730.9 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
1.8 g
Węglowodany
34.8 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
212.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

剩食活用術
7 Przepisów
Tajwan
Tajwan