Koftas Daging Sapi dan Keju Feta

Koftas Daging Sapi dan Keju Feta

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 potongan

Składniki

  • jeruk kulit tipis saja
    ½
  • daun ketumbar segar potong-potong, sesuai selera
    5 - 6 tangkai
  • daun mint, segar sesuai selera
    10 - 15
  • cabai hijau segar dibelah dua dan dibuang bijinya
    2
  • daging sapi, tanpa tulang potong kecil-kecil (3 cm), agak beku
    650 g
  • Greek yoghurt
    60 g
  • keju feta potong kecil-kecil
    100 g
  • bubuk jinten putih
    1 sdt
  • baharat bubuk (opcjonalnie) (lihat tip)
    1 sdt
  • garam laut
    1 sdt
  • daun bawang (sekitar 25-30g), diiris (1 cm)
    3

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 potongan

Białko 9 g
Kalorie 304 kJ / 72 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie