Stacja Thermomix® Friend jest potrzebna

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest stacja Thermomix® Friend. Dowiedz się więcej

Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
TM5 / TM6 + Thermomix® Friend

Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus

5.0 (1 ocena)

Składniki

Gevulde gestoomde broodjes met champignonsaus

  • 150 g melk
  • 2 - 3 snuifjes suiker
  • 1 tl gedroogde gist
  • 1 ei
  • 250 g bloem, 10% eiwitgehalte
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 ¼ tl zout
  • ¼ tl kurkuma, gedroogd, gemalen
  • 60 g uien, gehalveerd
  • 3 knoflookteentjes
  • 300 g kippengehakt
  • 1 tl Dijon mosterd
  • ½ tl zwarte peper, gemalen
  • olie, om in te vetten
  • 80 g sjalotten, gehalveerd
  • 5 g verse peterselie, blaadjes
  • 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukjes gesneden
  • 300 g champignon de Paris, vers, in plakjes gesneden
  • 150 g water
  • 200 g room, min. 30% vet

Zuurkoolsoep

  • 120 g uien, gehalveerd
  • 120 g baconblokjes
  • 1000 g water
  • 250 g zuurkool, vers, gekookt
  • 80 g wortelen, in plakjes gesneden
  • 2 laurierbladeren, gedroogd
  • 3 - 4 jeneverbessen
  • 2 tl groentebouillonpasta
    lub 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
  • 2 - 3 aardappelen (ca. 100 g), in blokjes gesneden (2-3 cm)
  • ½ tl zout
  • ½ tl zwarte peper, gemalen
  • verse peterselie, voor de garnering

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
3734.3 kJ / 892.5 kcal
Białko
34 g
Węglowodany
87.9 g
Tłuszcz
46.4 g
Tłuszcz nasycony
22.5 g
Błonnik
9.6 g
Sód
1874 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy