Wersje kompatybilne
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Zoete aardappel risotto
- 6 verse salieblaadjes, in stukjes gesneden
- 80 g Parmezaanse kaas, in stukjes gesneden (3 cm)
- 300 g zoete aardappelen, in stukken gesneden (ca. 4 cm)
- 60 g sjalotten, in tweeën gesneden
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 10 g olijfolie
- 250 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd
- 80 g witte wijn, droog
- 600 g water
-
1
tl groentebouillonpasta
lub 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ½ tl zout
Kaneelpudding met chocoladesaus en afwerking risotto
- 500 g melk
- 1 ei
- 1 - 1 ½ el kaneel, gemalen, naar smaak
- 50 g suiker
- 1 snuifje zout
- 20 - 30 g maïszetmeel
- 35 g hazelnoten
- 35 g amandelen, rauw
- 60 g pure chocolade, 50-80% cacaobestanddelen, in stukjes gesneden
- 130 g room, elk type (van koemelk)
- 2 tl ahornsiroop
- 1 tl peperkoekkruiden
- 2 el boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 4138.1 kJ / 989 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 107 g
- Tłuszcz
- 51.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.7 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 740.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
Vijfzaden energierepen
Brak ocen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Brak ocen
Zomerse pastasalade
30 Min
Paneer tikka pizza
Brak ocen
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min