Wersje kompatybilne
Pasta fresca con harina de garbanzos (sin gluten y sin azúcar)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de harina de garbanzos
- 3 huevos
- 20 g de aceite de girasol
- ¼ de cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1418 kJ / 339 kcal
- Białko
- 18.6 g
- Węglowodany
- 38.7 g
- Tłuszcz
- 11.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 212.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de trigo, centeno y maíz
3 Std.
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Queso cremoso
15 Std.
Chucrut
96 Std.
Raviolis de calabaza asada y ricota en caldo de cordero (Cocción lenta)
9h
Yogur tipo skyr
12h
Masa madre sin gluten
120 Std.
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1h 50min
Pasta fresca de trigo sarraceno (sin gluten, sin huevo, sin lácteos y sin azúcar)
45min
Harina integral
5 min
Mantequilla clarificada (Ghee) - Subcontinente indio
35min
Hummus de judías pintas con nachos
1h 15min