Pasta fresca con harina de garbanzos (sin gluten y sin azúcar)

Pasta fresca con harina de garbanzos (sin gluten y sin azúcar)

3.8 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
450 g

Składniki

  • 300 g de harina de garbanzos
  • 3 huevos
  • 20 g aceite de girasol
  • ¼ de cucharadita de sal

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 212.6 mg
Białko 18.6 g
Kalorie 1418 kJ / 339 kcal
Tłuszcz 11.7 g
Błonnik 7.2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 38.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...