Urządzenia i Akcesoria
Reibekuchen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Kartoffeln in Stücken1500 g
-
Zwiebeln halbiert220 g
-
Zitronensaft¾ EL
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Speisestärke30 g
-
Haferflocken30 g
-
Eier2
-
Zitronensaft¾ TL
-
Öl zum Braten
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1818 kJ /
434 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kartoffelklöße
25 godz.
Frankfurter Kranz
6 godz.
Butterkuchen
1 godz. 55 min
Milchreis
1 godz.
Linsensuppe
8 godz. 45 min
Eierstich (Suppeneinlage)
15 min
Eierstich
25 min
Dicke Bohnen mit Kartoffeln und Mettwurst
1 godz. 10 min
Butterkuchen mit Hefe
1 godz. 35 min
Erbsensuppe mit Würstchen
1 godz. 45 min
Pfannkuchen-Grundrezept für Backofen und Pfanne
1 godz.
Kartoffelpuffer
20 min