Urządzenia i Akcesoria
Kartoffelpuffer
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 Portionen
Składniki
-
festkochende Kartoffeln geschält, in Stücken500 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Eier2
-
Haferflocken, zart2 EL
-
Salz1 TL
-
Muskat2 Prisen
-
Butterschmalz40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
1793 kJ /
427 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Reibekuchen
45 min
Apfelmus
15 min
Gemüse-Eierstich-Suppe
45 min
Spargelcremesuppe
25 min
Kartoffelpüree
40 min
Pfannkuchen für jeden Tag
20 min
Quark-Klößchen mit heißen Kirschen
2 godz. 50 min
Milchreis mit Zimt
50 min
Pfannkuchen
20 min
Kartoffelsuppe
50 min
Pfannkuchen-Grundrezept für Backofen und Pfanne
1 godz.
Kartoffelklöße
25 godz.