
Urządzenia i Akcesoria
Frankfurter Kranz
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 6 godz.
16 Stücke
Składniki
Biskuit
-
Eier5
-
Zucker150 g
-
Mehl230 g
-
Backpulver½ TL
-
Salz1 Prise
Buttercreme und Fertigstellung
-
Milch400 g
-
Zucker80 g
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
-
Salz1 Prise
-
Butter weich, in Stücken220 g
-
Sauerkirschkonfitüre100 g
-
Haselnusskrokant200 g
-
Cocktailkirschen in je 8 Stücken2
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
317 kcal /
1325 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
0.6 g