Urządzenia i Akcesoria
Lemon Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
lemon1
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish6 sprigs
-
water50 oz
-
salt1 tsp
-
12 oz spaghetti pasta, drieddried fettuccine pasta12 oz
-
garlic clove1
-
capers rinsed2 tsp
-
unsalted butter diced3 oz
-
heavy cream6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1056.4 mg
Białko
22.6 g
Kalorie
3063.2 kJ /
732.1 kcal
Tłuszcz
41.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
25.6 g
Węglowodany
67.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Spanish Rice
35 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
French Toast
40 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min