Urządzenia i Akcesoria
Lemon Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
lemon1
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish6 sprigs
-
water50 oz
-
salt1 tsp
-
12 oz spaghetti pasta, drieddried fettuccine pasta12 oz
-
garlic clove1
-
capers rinsed2 tsp
-
unsalted butter diced3 oz
-
heavy cream6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1056.4 mg
Białko
22.6 g
Kalorie
3063.2 kJ /
732.1 kcal
Tłuszcz
41.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
25.6 g
Węglowodany
67.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tamales Verdes
2 godz. 55 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Tomato and Feta Pasta
50 min
White Pesto Pasta
40 min
Cacio e Pepe
30 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Tortilla Soup
25 min
Tinga de Pollo
40 min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 godz. 10 min