Lemon Pasta

Lemon Pasta

4.2 134 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • lemon
    1
  • Parmesan cheese cut into pieces
    4 oz
  • fresh parsley, leaves only plus extra to garnish
    6 sprigs
  • water
    50 oz
  • salt
    1 tsp
  • dried fettuccine pasta
    12 oz
    12 oz spaghetti pasta, dried
  • garlic clove
    1
  • capers rinsed
    2 tsp
  • unsalted butter diced
    3 oz
  • heavy cream
    6 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 732.1 kcal / 3063.2 kJ
Białko 22.6 g
Tłuszcz 41.7 g
Węglowodany 67.5 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 25.6 g
Sód 1056.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...