Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Sous-Vide Beef
-
flank steaks (approx. 14 oz ea.)2
-
fresh ginger in slices (½ in.)1 oz
-
garlic cloves3
-
soy sauce, dark1 ½ oz
-
soy sauce, light2 oz
-
toasted sesame oil1 oz
-
oyster sauce1 tbsp
-
brown sugar2 tsp
-
ground cloves (opcjonalnie)2 - 3 pinches
-
star anise2
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
cold water to fill bowl, to cool
Stir-Fried Vegetables
-
water plus 1½ tbsp extra to mix with corn starch2 oz
-
rice wine (see Tip)2 tbsp
-
rice vinegar2 tbsp
-
corn starch1 tbsp
-
oil divided3 tbsp
-
yellow onions cut into wedges4 oz
-
mixed bell peppers, red and yellow cut into strips5 ½ oz
-
tomatoes cored, cut into 8 wedges5 ½ oz
-
spring onion in slices (approx. ½ in.) to garnish1
-
sesame seeds to garnish
-
cooked rice to serve (see Tip)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1237.8 mg
Białko
46.5 g
Kalorie
2437.2 kJ /
582.5 kcal
Tłuszcz
36.3 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 godz.
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45 min
Sweet and Spicy Chicken Wings
1 godz. 40 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 min