Urządzenia i Akcesoria
Maracuja-Crème-brûlée
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Sahne400 g
-
Eigelb3
-
Maracujas nur das Fruchtfleisch (ca. 70 g)3
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Zucker50 g
-
Salz1 Prise
-
Wasser heiß
-
Rohrzucker zum Bestreuen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
56 mg
Białko
3 g
Kalorie
1235 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2022
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Orangencreme
2 godz. 40 min
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2 godz. 15 min
Vanille-Schoko-Espresso-Törtchen
2 godz. 30 min
Mousse au Chocolat
3 godz.
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Zitronen-Dessert mit Baiser
50 min
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2 godz.
Zitrus-Mousse mit Orangenfilets
5 godz. 30 min
Birnentarte
2 godz.
Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce
8 godz. 30 min
Dänische Zitronencreme
3 godz.
Zabaglione mit Orangenlikör
15 min