Urządzenia i Akcesoria
Maracuja-Crème-brûlée
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Sahne400 g
-
Eigelb3
-
Maracujas nur das Fruchtfleisch (ca. 70 g)3
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Zucker50 g
-
Salz1 Prise
-
Wasser heiß
-
Rohrzucker zum Bestreuen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
56 mg
Białko
3 g
Kalorie
1235 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2022
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Crème brûlée
2h 30min
Mousse au Chocolat
3h
Spekulatius-Parfait mit heißen Gewürzkirschen
8h 30min
Mango-Maracuja-Sorbet
15min
Apfel-Quark-Creme mit Karamellsauce
2h
Bilbao - Goxua
2h 30min
Zitronen-Joghurt-Panna-Cotta
6h 30min
Strawberry-Cheesecake-Parfait
8h 45min
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1h 45min
Zitronen-Dessert mit Baiser
50min
Slow Cooked Kalbsbeinscheibe mit Safran-Risotto
4h 30min
Dreierlei von der Schokolade
16h