Urządzenia i Akcesoria
Podmáslové šátečky s jahodami
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 kusů
Składniki
Kynuté těsto s podmáslím
-
120 gramů podmáslí
-
70 gramů cukru
-
½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
-
380 gramů polohrubé mouky plus extra na pomoučnění
-
100 gramů másla měkkého, na kousky
-
1 špetka soli
Jahodová náplň
-
130 gramů jahodového džemu
-
10 gramů škrobu
-
130 gramů jahod na malé kousky (1 cm)
-
30 gramů podmáslí na potření
-
30 gramů moučkového cukru
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
7 g
Kalorie
1548 kJ /
368 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Od jara do zimy
66 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Zelený dort s citrónovou polevou
4 godz. 30 min
Mléčné bulky s datlemi
1 godz.
Borůvkovo-malinový závin
3 godz.
Koláč s ricottou a letním ovocem
1 godz.
Jahodový moučník se zakysanou smetanou
1 godz. 20 min
Sladký monkey bread
3 godz.
Borůvkový koláč s bílou čokoládou
1 godz.
Moučník "Lesní mech"
2 godz. 20 min
Makovo-jablečný koláč
1 godz. 40 min
Královské banánové kostky
1 godz. 30 min
Tvarohové koláčky (kynuté)
1 godz.
Kynutý borůvkový koláč
1 godz. 50 min