Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů celerových listů, omytých a osušených
- 40 gramů libečku, čerstvého, pouze listy, omyté a osušené
- 20 gramů čerstvé plocholisté petrželky, pouze listy, omyté a osušené
- 20 gramů rukoly, omyté a osušené
- 30 gramů soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 749 kJ / 178 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 2.9 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuketová čalamáda na topinky
25 Min
Jahodový džem
1 godz. 5 min
Koření na ryby
5 Min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50 godz. 30 min
Libečková sůl
5 Min
Rajčatový kečup
40min
Bylinková sůl na brambory
5 Min
Ostružinové želé
1 Std.
Klasický rajčatový protlak (passata)
55 min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1 Std. 10 Min
Rebarborovo meruňkový džem
30min
Játrová rýže
35min