Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)

Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)

4.7 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • macadamia nuts raw
    300 g
  • water
    550 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • citric acid
    ½ tsp
  • nutritional yeast
    1 tsp
  • ice cold water for water bath

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 587.9 mg
Białko 4.4 g
Kalorie 1501.4 kJ / 358.8 kcal
Tłuszcz 37.6 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 7.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...