Urządzenia i Akcesoria
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
macadamia nuts raw300 g
-
water550 g
-
salt1 ½ tsp
-
citric acid½ tsp
-
nutritional yeast1 tsp
-
ice cold water for water bath
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
587.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1501.4 kJ /
358.8 kcal
Tłuszcz
37.6 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chevre (Matthew Kenney) Metric
22 godz. 5 min
Peanut Milk
5 min
Peanut butter
5 min
Peanut butter and cookie ice cream
13 godz. 15 min
Gluten-Free Apple Fritters with Caramel Sauce
1 godz. 50 min
Kiwifruit jam
4 godz. 35 min
Coconut Milk
25 min
Raw chocolate beetroot cake
2 godz. 15 min
Almond Cheese
6 godz. 15 min
Coconut milk
5 min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 godz. 30 min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12 godz. 20 min