Urządzenia i Akcesoria
Sage and black garlic butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
120 g
Składniki
-
fresh sage leaves only (approx. 5 leaves)1 sprig
-
black garlic cloves (see Tips)3
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 120 g
Sód
258.1 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
4154.2 kJ /
992.9 kcal
Tłuszcz
98.7 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
62.3 g
Węglowodany
28.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Classic trifle
4 godz.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Garlic and herb butter
10 min
Everyday gourmet butter
35 min
Mustard-Dill Sauce
2 godz. 15 min
Yorkshire puddings
3 godz. 40 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Chinese egg noodles
1 godz.
Tempered chocolate
40 min
Homemade tallow or lard
25 godz. 15 min
Hot orange chocolate on a stick
2 godz. 50 min