Urządzenia i Akcesoria
Sage and black garlic butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
120 g
Składniki
-
fresh sage leaves only (approx. 5 leaves)1 sprig
-
black garlic cloves (see Tips)3
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 120 g
Sód
258.1 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
4154.2 kJ /
992.9 kcal
Tłuszcz
98.7 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
62.3 g
Węglowodany
28.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Garlic and herb butter
10 min
Shredded chicken 2-for-1
40 min
Icing sugar
10 min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Garlic and Herb Butter
1 godz. 10 min
Classic trifle
4 godz.
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 min
Korean marinade
40 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min