Urządzenia i Akcesoria
Chevre (Matthew Kenney)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 22 godz. 5 min
836 gram
Składniki
-
cashews240 g
-
macadamia nuts240 g
-
water plus extra to soak370 g
-
dairy free probiotic capsule powder only, casings removed2
-
lemon juice45 g
-
nutritional yeast1 ½ tbsp
-
shiro (white) miso paste15 g
-
white wine vinegar1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
fresh chives chopped, to taste1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 836 gram
Sód
3339 mg
Białko
76.7 g
Kalorie
13257.6 kJ /
3168.6 kcal
Tłuszcz
290.1 g
Błonnik
35.6 g
Tłuszcz nasycony
48.1 g
Węglowodany
120.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan butter
8 godz. 5 min
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 godz. 40 min
Nut butter dressing
5 min
Vegan Butter
2 godz.
Rustic homemade tofu
24 godz. 30 min
Vanilla cashew yoghurt
24 godz. 15 min
Savoury cashew cream cheese
3 godz. 10 min
Buckwheat and almond slider buns
1 godz. 15 min
Fermented beetroot dip
25 godz.
Raw chocolate beetroot cake
2 godz. 15 min
Mushroom pâté
1 godz. 15 min