![Vinaigre infusé à la framboise Vinaigre infusé à la framboise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F3E6150C-82FD-455D-BA49-14A5F50CEB62/Derivates/0EB6D1BE-78B7-4434-A7F4-D073C9AE94C2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 375 g de framboises, lavées et séchées
- 400 g de vinaigre de vin rouge (voir conseil)
- 500 g de vinaigre balsamique
- 180 g de sucre brun
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 5413.8 kJ / 1289 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 275.1 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 31.5 g
- Sód
- 176.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce choron
20 min
Glace cheesecake aux myrtilles
14h 35 min
Truite à la sauce hollandaise
50 Min
Sabayon classique
15 Min
Goulash de boeuf et boulettes de pain
1h 30min
Sichuan spaghetti
Nessuna valutazione
Bouchées d'agneau épicées à la turque
1h 30min
Riz noir aux moules, lardons et tomates cerises
50 Min
Glace à la vanille
12sa
Punch canneberge et sureau
Nessuna valutazione
Bolognaise au soja
40 Min
Paella mixte (Hestan Cue™)
40 Min